Inga frågor är för små- eller för stora för oss!

Vi hjälper till att frigöra Din tid så att Du kan fokusera på det Du är bra på. Allt för att Du och företaget ska lyckas.

Om oss

Företaget startades av Madelen Rossköld 2019. Madelen är utbildad Civilekonom och  har en bred erfarenhet av frågor kring redovisning, skatter, uppstart av företag, styrelsearbete med mera.

Inom redovisning finns en bred bakgrund både inom privat- och offentlig verksamhet, med allt vad det innebär med bokföring, analyser och budgetarbete osv. Innan Madelen startade företaget arbetade hon på Skatteverket. Där var det fokus på revisioner, moms och inkomstdeklarationer.  Madelen är certifierad av StyrelseAkademien och har suttit i ett antal olika styrelser, exempelvis, Eskilstuna kommunfastigheter AB och Företagarna Halmstad, för att nämna några. Hon är dessutom fritidspolitiker, delägare i miniStuds Sverige AB och utbildad kock. Innan spåret gick mot ekonomi arbetade hon ett antal år i restaurang- och servicebranschen.  Kombinationen av allt detta ger en unik möjlighet att se företag från olika perspektiv.

Företagande har alltid legat Madelen varmt om hjärtat och det är därför huvuduppdraget för oss är att frigöra er tid så att ni kan fokusera på ert kärnuppdrag, med allt vad det innebär. På detta sätt hjälps vi åt så att Ni kan lyckas.

Kontakta ossTlfn:
0761-660501
Email: madelen@rosskoldconsulting.se
Adress: Ekevägen 3, 305 72 Steninge
Besöksadress: Nissabogatan 22, Halmstad